מנה פשוטה להכנה עם מרקם עסיסי וטעם נהדר!🍗
📌 מצרכים:
1 ק"ג פרגיות ללא עור
שמן זית
תבלינים: פלפל גרוס, מלח הימלאיה גרוס או מלח רגיל, שום גבישי, פפריקה מתוקה סילאן
👩🍳 אופן ההכנה:
1️⃣ מסדרים את הפרגיות בשכבה אחת על תבנית או סוטאז' רחב.
2️⃣ מזליפים שמן זית מעל, מתבלים בפלפל גרוס ומעט מלח.
3️⃣ הופכים את הפרגיות, מזליפים שוב שמן זית, מתבלים בפלפל גרוס, פפריקה מתוקה, שום גבישי ומעט סילאן.
4️⃣ מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 30 דקות.
5️⃣ מסירים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד 15 דקות בתוכנית טורבו עד להשחמה קלה.
📹 לחצו לצפייה בסרטון וראו איך מכינים את המתכון שלב אחר שלב! 🍲
מתכון- קרן אביאל, דיאטנית קלינית