לחם רך עם מרקם אוורירי, מושלם לארוחת בוקר או לנשנוש בריא!🍞
📌 מצרכים:
כוס וחצי קמח רגיל
½ כוס קמח כוסמין מלא
2 כפיות אבקת אפייה
גביע יוגורט ביו 3% (200 גרם)
כ-⅓ כוס שמן זית
מעט מלח
כפית סוכר
מעט שום גבישי
מלח אטלנטי גרוס
עשבי תיבול טריים
קישוא פרוס דק מאוד
בצל סגול פרוס דק
👩🍳 אופן ההכנה:
1️⃣ מערבבים את היוגורט עם כוס קמח, אבקת האפייה, מלח, סוכר ושום גבישי.
2️⃣ מוסיפים 3 כפות שמן זית ואת יתר הקמח ולשים עד לקבלת בצק רך.
3️⃣ פותחים את הבצק על תבנית רחבה עם נייר אפייה ומשמנים מעט.
4️⃣ מסדרים את עשבי התיבול, הקישוא והבצל, מורחים מעט שמן זית מעל.
5️⃣ אופים ב-190 מעלות לכ-15 דקות, עד שהבצק משחים קלות.
6️⃣ מצננים מעט, פורסים לריבועים ומגישים!
📹 לחצו לצפייה בסרטון וראו איך מכינים את המתכון שלב אחר שלב! 🍲
מתכון- קרן אביאל, דיאטנית קלינית