פשטידה קלה וטעימה שמתאימה לכל המשפחה !🥦
📌 מצרכים:
כ-700 גרם ברוקולי (טרי או קפוא)
3 ביצים
5 כפות קמח כוסמין מלא
כפית אבקת אפייה
קוטג' 5-9%
2 כפות גבינה לבנה
1/3 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
1/3 כוס גבינה בולגרית מפוררת
מעט פלפל גרוס
כפית שום גבישי
👩🍳 אופן ההכנה:
1️⃣ שוטפים היטב את הברוקולי וחותכים לחתיכות קטנות.
2️⃣ מערבבים בקערה את הברוקולי עם הביצים, הקמח, אבקת האפייה, הגבינות והתבלינים.
3️⃣ מערבבים הכל יחד לתערובת אחידה, מעבירים לתבנית מלבנית ואופים ב-190 מעלות כ-30-40 דקות.
4️⃣ מצננים מעט, חותכים לריבועים ונהנים!
📹 לחצו לצפייה בסרטון וראו איך מכינים את המתכון שלב אחר שלב! 🍲
מתכון- קרן אביאל, דיאטנית קלינית